Op zoek naar een goedkope notaris?

Over ons

Notariaat Winschoten is een jong, modern en dynamisch notariskantoor met een brede dienstverlening op het gebied van onroerend goed, familie recht en ondernemingsrecht.

Onroerend Goed

Wanneer u een huis heeft gekocht bent u bij ons aan het juiste adres voor het laten passeren van de akte van levering en de eventueel benodigde hypotheekakte.

Familierecht

Ook voor het opstellen van een testament, een voogdijakte, een samenlevingscontract of huwelijksvoorwaarden zijn wij de juiste partij voor u. Dit geldt uiteraard ook voor het afwikkelen van nalatenschappen/ erfenissen en het afgeven van een verklaring van erfrecht.

Ondernemingsrecht

Tevens beschikken wij over specialisten op het gebied van ondernemingsrecht die u deskundig kunnen begeleiden bij onder andere het oprichten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ( de B.V.) en het leveren van aandelen. Juridische fusies en/of splitsingen behoren ook tot onze expertise.

Tenslotte

Tenslotte is het goed om te weten dat de cliënt niet alleen welkom is op ons kantoor, maar dat wij in overleg ook graag naar de (zakelijke) cliënt toekomen. Overtuig uzelf en vraag vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op.

Vul uw gegevens in en ontvangt direct een vrijblijvende offerte op maat!
Aanhef
Product